Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Konya genelinde gerçekleştireceği Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları başladı.

Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları başladı
Yayınlama: 11.06.2024
3
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Genç KOMEK’in her yaz döneminde kendisini yenileyen ve geliştiren yapısıyla çocukların ilgisini çekmeye devam ettiğini belirtti.

Çocukların akademik ve sosyal becerilerinin geliştirilmesinin hedeflendiği Genç KOMEK Yaz Okulu’nun yüz yüze eğitim programında; Kur’an-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Resim, İngilizce, Arduino, Oyun Temelli Matematik, Tiyatral Etkinlik, Algoritma, Etkileşimli ve Hızlı Okuma, Akıl ve Zeka Oyunları, İp Sanatı, Kodlama, El İşi Teknikleri, Geleneksel Oyunlar, Bilgisayar Destekli Görsel Tasarım, Etamin, SketchUp, Makrome ve El Sanatları dersleri yer alıyor. 

Beyşehir Yolu üzerindeki Kent Ormanı’nda ve Meram Dutlukır’da yaz okulu öğrencileri için oyun kampları kurulacak. 14 parkurluk istasyonları oluşacak oyun kamplarında; Survivor Parkuru, Refleks, Plinko, Çarkıfelek, Basketbol Atışı, Tırmanma Duvarı, Lobut Devirme, Halk Oyunu, İlk Yardım İstasyonu, Langırt, Okçuluk, Sihirli Labirent, Çubuk Yakalama, Kuyruk Yakalama gibi oyun istasyonları çocuklarla buluşacak.

Genç KOMEK Yaz Okulu, dezavantajlı öğrencilere yönelik özel eğitimler de gerçekleştiriyor. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlama amacıyla tasarlanan program dezavantajlı gruplara özel destek ve rehberlik sağlamayı hedefliyor. Özel eğitim programlarına katılmak isteyen öğrencilerin kayıt işlemleri Mevlana Kültür Merkezi’nde yüz yüze gerçekleşiyor.

7-14 yaş arası çocuklara kaliteli ve kapsamlı bir eğitim sunarak onların kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan Genç KOMEK Yaz Okulu’nda kayıtlar internet adresinden 25 Haziran’a kadar devam edecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.