Genç KAYMEK’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kurs başvuruları başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) bünyesinde faaliyetlerini yürüten Genç KAYMEK Gençlik Merkezlerinde, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kurs başvuruları başladı.

Genç KAYMEK’te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kurs başvuruları başladı
Yayınlama: 04.09.2024
0
A+
A-

Genç Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı kurs kayıtlarını başlattı.

4. sınıftan 11. sınıfa kadar akademik ders takviyeleri; 8. sınıflara LGS hazırlık kursları, 12. sınıf ve mezun gruplara ise YKS hazırlık kursları verilen Genç KAYMEK’te ayrıca, etütler ve soru çözümleriyle konular pekiştirilirken sabit aralıklı yapılan deneme sınavlarıyla gençlerin akademik gelişimlerine katkı sunuluyor.

Öte yandan, Genç KAYMEK’te gençlerin ihtiyaçları doğrultusunda seminerler ve grup rehberlik faaliyetleri yapılırken psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri de veriliyor.

Genç KAYMEK kurslarında, eğlenerek öğrenmeyi sağlayan akıl oyunları ile gençlerin zihinsel gelişimleri, analitik, pratik, stratejik düşünmeleri ve dikkat toplama becerileri geliştirilerek derslerine ve hayatlarına katkı sağlanması hedefleniyor. 

Genç KAYMEK ücretsiz kursları hakkında detaylı bilgiye 0352 320 54 45 numaralı telefondan erişebilecek vatandaşlar, başvuru işlemlerini ise www.kaymekonline.com internet adresinden yapabilecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.