“Genç İş İnsanları Olarak Şanlı Tarihimize Layık Olabilmek Adına Çalışıyoruz”

Ege Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Türk Ordusu’nun Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutası altında 26 Ağustos 1922’de başlattığı ve 30 Ağustos 1922’de kesin bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 102. Yıl Dönümü’nü yayımladığı mesajla kutladı.

“Genç İş İnsanları Olarak Şanlı Tarihimize Layık Olabilmek Adına Çalışıyoruz”
Yayınlama: 29.08.2024
3
A+
A-

Yelkenbiçer, 102 yıl önce tarihe yazdığımız şanlı destanın derin anlamını her yıl aynı duyarlılık ve farkındalıkla hissetmekte olduklarını belirterek, “Türk Milleti, bu Zaferle asla bağımsızlığından vazgeçmeyeceğini göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının tarih sahnesinde bir şahesere dönüşen mücadeleleri ve sergiledikleri kararlılıkları, yarınlara bakarken bizlere büyük bir güç katmakta, gerektiğinde her türlü engeli aşabileceğimizi kanıtlamaktadır. Atamızın ‘Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.’ sözleri, EGİAD olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızda temel ilkemizdir.” dedi.

Genç iş insanları olarak kendilerine düşen en önemli görevin, bütün imkânsızlıklara ve yokluklara rağmen türlü zorlukları aşarak kurduğumuz Cumhuriyetimizi daha da yüceltmek ve güçlendirmek olduğunu dile getiren Yelkenbiçer, “Bizler genç iş insanları olarak tarihimize layık olabilmek adına, kalkınma yarışında ülkemizi en ileri noktalara taşımak için her türlü gayreti göstermeye söz verirken, tarihi şanlı Zaferlerle dolu olan Büyük Türk Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Kaynak: Sanayi Haber Ajansı

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.