Genç Günler’in söyleşi konuğu oyuncu Bingöl oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Şehir Tiyatroları’nın düzenlediği, Genç Günler’in 38.’sinin söyleşi konuğu oyuncu Ayça Bingöl oldu.

Genç Günler’in söyleşi konuğu oyuncu Bingöl oldu
Yayınlama: 19.05.2024
2
A+
A-

Oyuncu Ayça Bingöl, oyunculuk anlamında hiçbir ayrım yapmadığını belirterek, ''Çünkü aynı yerden çıkan güdüyle hareket ediyorsun. Özü aynı ve senin içinden çıkıyor. Ama elbette ki, benim artık biraz daha konformist bir şekilde mesleğimi icra etmek istiyorum. Yıllar geçtikçe ideallerin, hedeflerin de farklılaşıyor. Şu an mesleğimi konforla yapmak ve daha istediğim işi yapmak istiyorum. Zamanımı iyi yönetmek istiyorum. Bunu büyük bir konfor olarak görüyoruz.'' dedi.

Genç Günler’in söyleşi konuğu oyuncu Bingöl oldu

Doğru koşullar sağlandığında çocuklarının da bu işi yapmasını istediğini dle getiren Ayça Bingöl, ''Ama önce kendileri de isterse, yetenekleri de varsa, bütün tecrübelerimizden faydalanmalarını sağlarız, destekleriz.'' diye konuştu.

Oyuncu olmak isteyenlere öneride bulunan Bingöl, şunları söyledi:

''Oyunculuk için sadece konservatuvar bölümünden eğitim almak zorunda değilsiniz. Kendinizi geliştireceğinizi hissediyorsanız, oyunculuk atölyelerine katılabilirsiniz, kurslara katılabilirsiniz. Bugün çok fazla kendinizi geliştirebileceğiniz yer var. Sadece konservatuvarmış gibi de düşünmeyin, bunu bir mecburiyet olarak görmeyin.''


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.