Genart by Aleph, Pinterest iş birliğiyle platformun türkiyedeki satış temsilcisi oldu

Söz konusu iş birliği, Pinterest’in Orta ve Doğu Avrupa’nın yanı sıra; Latin Amerika, Asya, Afrika ve Orta Doğu’daki kilit pazarlarda da satış varlığını genişletecek ortaklığın bir parçası oldu.

Genart by Aleph, Pinterest iş birliğiyle platformun türkiyedeki satış temsilcisi oldu
Yayınlama: 21.08.2024
1
A+
A-

İstanbul, 21 Ağustos – Aleph, Pinterest’in dijital reklamcılık çözümlerini Türkiye, Latin Amerika, Asya, Afrika ve Orta Doğu'daki 11 yeni pazara yayacak satış ortaklığını duyurdu. Aleph ayrıca Orta ve Doğu Avrupa'daki ülkelerde de Pinterest'in satış ortağı olarak hizmet verecek.

Dünya genelinde yarım milyardan fazla aylık aktif kullanıcıya sahip* önde gelen görsel arama ve keşif platformu Pinterest, markaların alışveriş yapmak isteyen müşterilere ulaşmaya çalıştıkları en popüler destinasyonlardan biri haline geldi.

Pinterest Global SMB Satış Başkan Yardımcısı Matt Hogle, “Aleph ile olan iş birliğimiz aracılığıyla Pinterest’in reklamcılık faaliyetlerini 11 yeni pazarda sunacağımız için heyecanlıyız. Bu pazarlardaki markalar, yeni fikirler keşfetme tutkusu ve bu fikirleri hayata geçirmek için alışveriş yapma isteğiyle platforma gelen milyonlarca Pinterest kullanıcısına ilk kez ulaşabilecek.” dedi.

Aleph, Pinterest ile ilk kez 2023 yılında, belirli ülkelerde, markaların platformdaki yurt dışı reklam kampanyalarını desteklemek için iş birliği yaptı. Genişletilmiş yeni iş birliği kapsamında ise Aleph, ve Pinterest Türkiye, Latin Amerika, Asya, Orta Doğu ve Afrika'daki 11 yeni pazara ulaşacak.

Aleph Ortağı ve COO'su Ignacio Vidaguren, “Pinterest ile iş birliğimizi genişleterek reklamverenler ile ilham arayan ve alışveriş yapan müşterilerin bağlantı kurmalarına yardımcı olacağımız için mutluyuz. Pinterest’te reklam verme olanağı, söz konusu pazarlarda markalar ve perakendeciler için yeni müşterilere ulaşmak adına büyük bir fırsat yaratacak.” dedi.

Genart by Aleph’in Kurucu Ortağı Burak Yılmaz ise “Türkiye’de Pinterest’i temsil etmekten ve Pinterest reklamlarının gücünü müşterilere ve markalara sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Tüketicilere gördüğü ürünü kaydedip daha sonra satın alma olanağı sunduğundan dolayı Pinterest, ürün veya içerik satan işletmeler için mükemmel bir araç. Öyle ki, kullanıcıların %93'ü satın alma işlemlerini Pinterest’te planlıyor ve %87'si platformda gördükleri bir şeyden sonra satın alma işlemi gerçekleştiriyor.” dedi.

Pinterest İç Veri, Global analiz, 2024 ikinci çeyreği

Instapage Blog – Pinterest Ads

Pinterest Hakkında

Pinterest; insanların pozitif bir çevrimiçi ortamda ilhamla buluştuğu, fikirler oluşturduğu ve alışveriş yaptığı görsel arama ve keşif platformudur. 2010 yılında kurulan San Francisco merkezli Pinterest, dünya çapında yarım milyardan fazla aylık aktif kullanıcıya sahiptir.

Aleph Hakkında

Aleph, 140'tan fazla ülkede faaliyet gösteren global bir dijital reklam şirketidir ve 26.000'den fazla reklamvereni 3 milyardan fazla tüketiciyle buluşturmaktadır. 60'tan fazla önde gelen dijital medya platformuyla yaptığı satış ortaklığı aracılığıyla Aleph, gelişmekte olan pazarlardaki işletmeler ve toplulukları, yerelleştirilmiş çözümler sağlayan özel teknolojiler ile sektör ve platform uzmanlarından oluşan yerel ekipler sunarak destekler.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.