Gelecek Partili Demir: Halkın iradesine ipotek koyanları kınıyorum

Gelecek-Saadet Grubu, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda ülke gündemine ilişkin açıklama yaptı.

Gelecek Partili Demir: Halkın iradesine ipotek koyanları kınıyorum
Yayınlama: 05.06.2024
1
A+
A-

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Demir, TBMM Genel Kurulu’nda mevcut ekonomik tablo üzerine yaptığı konuşmasında “Ülkemizdeki yüksek enflasyon ve hayat pahalılığının vatandaşlarımızda yarattığı çaresizliği sabaha kadar konuşsak yine bitmez. Ülkemizde emeklilerimiz başta olmak üzere asgari ücretle çalışanlar, çiftçilerimiz, esnaflarımız kısacası toplumun her kesimi ekonomik olarak dar bir boğazdan geçiyor.” dedi.

Pazara gidip eli boş dönen vatandaşların olduğunu söyleyen Demir, “Hepinizin bildiği üzere önümüzde bir Kurban Bayramı var bayram öncesi emekliye açıkladığınız bayram ikramiyesi 3 bin lira, şaka gibisiniz milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz. Millet aç, insanlar çoluğuna çocuğuna bayramlık alamıyor, yüzbinlerce ailenin evine kırmızı et girmiyor.” diye konuştu.

Milletvekili Demir, konuşmasında kayyum konusuna da değinerek, “Buradan Hakkari Belediyesi’nde usulsüz ve hukuksuzca yapılan kayyum atamasını ve halkın iradesine ipotek koyanları kınıyorum. Seçimle alamadığınız yerleri kayyumla almak iktidarınıza özgü bir gelenek oldu.” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.