Gaziantep’te zabıta ekipleri, kaçak kurban satışına izin vermiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Kurban Bayramı öncesi belirlenen yerler dışında kurban satışı yapılan yerleri mühürlüyor.

Gaziantep’te zabıta ekipleri, kaçak kurban satışına izin vermiyor
Yayınlama: 30.05.2024
4
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, büyük ve küçükbaş alım satımının kurulan modern Gaziantep Besi Organize Sanayi Bölgesi’nde ve Kurban Bayramı için belirlenen satış yerleri dışında yapılmaması için kaçak satış yapan yerleri mühürleyerek cezai işlem uyguluyor.

Kurban Bayramı için Gaziantep Besi Organize Sanayi Bölgesi haricinde bu yıl Şahinbey ilçesinde Kahvelipınar, Dumlupınar, Şahintepe ve Tekstilkent Mahalleleri’nde, Şehitkamil ilçesinde Belkıs ve Sanayi Mahalleleri’nde, Nizip ilçesinde Canlı Hayvan Pazarı’nda, İslahiye ilçesinde İslahiye Belediyesi Kurban Satış Yeri’nde, Araban ilçesinde hayvan pazarında kurban satışı yapılacak.

Denetimler ve hazırlıklar hakkında açıklamada bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak Kurban Bayramı yaklaşırken yaptığımız çalışmalardan bir tanesi şehir içerisinde küçükbaş ve büyükbaş hayvanların satış yerlerinin kontrol edilmesi ve denetlenmesi işidir. Bu denetimlerde Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde daha öncesinde belirlenen kurban satış yerleri ve besi organize bölgesinin sınırları dışında herhangi bir küçük veya büyükbaş hayvan hareketinin oluşmamasıdır. Kurban Bayramı öncesi şehir içerisinde yapılan bu çalışmalarla yerinde denetimler yapıp koruyucu ve önleyici önlemleri alıyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.