Gaziantep’te toplu taşımadan öğretmenler ve öğrenciler yüzde 10 indirimli yararlanıyor

Gaziantep’te okulun ilk gününden itibaren öğretmenler ve öğrenciler, toplu taşımayı yüzde 10 indirimli kullanmaya başladı.

Gaziantep’te toplu taşımadan öğretmenler ve öğrenciler yüzde 10 indirimli yararlanıyor
Yayınlama: 09.09.2024
1
A+
A-

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda da öğretmen ve öğrencilerin yanında olmayı sürdürüyor. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Gaziantep Koordinasyon Toplantısı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e bir öğretmenin ilettiği talep hayata geçirildi.

GAZİRAY, çevreci toplu taşıma yatırımlarıyla ulaşım altyapısı her geçen gün güçlenen Gaziantep’in eğitim camiası ve öğrenciler tarafından daha çok tercih edilmesi amacıyla Başkan Fatma Şahin tarafından açıklanan müjdeyle öğretmenler ve öğrenciler toplu taşımayı yüzde 10 indirimle kullanmaya başlayacak.

Müjde ile ilgili yaptığı açıklamada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, eğitim, bilim, kültür, sanat ve spor şehri Gaziantep hedefi için Gaziantep Valiliği ve diğer kurumlarla beraber çalıştıklarını belirterek şunları söyledi:

“Öğretmenlerimiz ne kadar çok toplu taşımayı kullanırsa, bu şehrin ulaşımı rahatlayacak, şikayetler azalacak. Öğrencilerimiz de öğretmenlerimiz ne yaparsa onu yapıyor. Biz de ‘Eğitim Şehri Gaziantep’te yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek bir müjde vermek istiyorum. Arkadaşlarıma verdiğim talimatta hocalarımız ne derse buna dikkat edeceğiz dedik ve ulaşımda daha ekonomik, yeşil ulaşımı tercih etmeleri için yarından itibaren öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin toplu taşıma biletlerini yüzde 10 indiriyoruz. Eğitim camiasının her zaman emrinde ve hizmetindeyiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.