Filo yakıt alımını dijitalleştirdi

OPET, ticari müşterilere yönelik yeni hizmeti ‘Otobilim mobil uygulaması’yla, dijital dünyanın imkanlarını müşterilerine sunduğunu duyurdu.

Filo yakıt alımını dijitalleştirdi
Yayınlama: 14.10.2023
4
A+
A-

Yapılan açıklamaya göre, özellikle küçük ve orta ölçekli şirketlerin, araç yakıt alımlarını kolaylaştırmayı hedefleyen Otobilim uygulaması sayesinde standart prosedürlerde vakit alan anlaşma ve ilk yakıt alım süreçleri dakikalar içerisinde tamamlanabiliyor. Otobilim ile mobil uygulama üzerinden hesap açılarak herhangi bir cihaz montaj sürecine girmeden akıllı telefon üzerinden yakıt alımı sağlanıyor.

Ayrıca, ayda 2 kere faturalama yapılarak kullanıcıların araç giderlerini tam anlamıyla kontrol altına alma ve takip etme olanağı sunuluyor. OPET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin, “Müşteri deneyimini mükemmelleştirmeye, ihtiyaçları gideren ürün ve hizmetler geliştirmeye odaklanıyoruz. Değişen müşteri talepleri ve yeni teknolojiler, yenilikleri keşfetmemiz için fırsatlar yaratıyor. Teknolojinin bize sunduğu tüm yenilikleri takip ediyor, ürünlerimize adapte ediyoruz. Teknoloji geliştikçe bizim de bu alana yatırımlarımız devam edecek” dedi.

gazetehaberi, müşteri, OPET, yakıt
EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.