Filistin Devlet Bakanı Shaheen, Filistin Esirler Kulübü Başkanı Al-Zaghari ile görüştü

Ramallah, 30 Temmuz (Hibya) – Filistin Dışişleri ve Gurbetçilerden Sorumlu Devlet Bakanı Farsin Aghabekian Shaheen, Filistin Esirler Kulübü Başkanı Abdullah Al-Zaghari ile görüştü.

Filistin Devlet Bakanı Shaheen, Filistin Esirler Kulübü Başkanı Al-Zaghari ile görüştü
Yayınlama: 30.07.2024
3
A+
A-

Toplantıda Bakan Shaheen, İsrail işgalinin Filistinli tutuklulara yönelik ihlallerini ve suçlarını ortaya çıkarmak için ulusal kurumların tüm çabalarının harekete geçirilmesi ve kullanılmasının gerekliliğini vurgulayarak, tutuklular meselesinin Filistin diplomasisi için en önemli öncelik olduğunu vurguladı.

Bakan Shaheen, Filistin Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığı, Filistin Esirler Kulübü ve onun araçlarıyla ve tüm büyükelçiliklerle tam iş birliği yapmaya, bu iş birliğine hizmet etmeye, tutsaklara adalet sağlamaya ve  İsrail'i işlediği suçlardan sorumlu tutmaya hazır olduğunu ifade etti.

Al-Zaghari ise Shaheen'e mahkumların dosyasındaki en son gelişmeler hakkında bilgi verdi ve ulusal kurumlar arasında entegre bir ortaklığın varlığı yoluyla Uluslararası Gazze ve Mahkumları Destekleme Günü'nün başarıya ulaşmasının önemini vurguladı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.