Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde kalbinde kitle tespit edilen hasta ameliyat oldu

Elazığ, 19 Ağustos (Hibya) – ​Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği, kalbin iç boşluklarında kitle tespit edilen hastanın ameliyatını gerçekleştirdi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde kalbinde kitle tespit edilen hasta ameliyat oldu
Yayınlama: 19.08.2024
2
A+
A-

Hastanın kalbinde tespit edilen kitlenin çıkarılmaması durumunda ciddi riskler barındırdığını ifade eden Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi Kliniğinde görevli Dr. Öğr. Üyesi Zihni Mert Duman, “Bu tür bir tümör, kalp kapakçıklarına bası yaparak kan akışını engelleyebilir, emboli (pıhtı atması) riskini artırabilir ve ani kalp durması gibi ölümcül sonuçlara yol açabilirdi. Kliniğimizde gerçekleştirilen başarılı cerrahi müdahale sayesinde, bu risklerin tamamı ortadan kaldırıldı.” dedi

Dr. Öğr. Üyesi Duman, “Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi Kliniği kompleks erişkin kalp ameliyatlarını gerçekleştirme kapasitesine sahiptir. Elazığ'da yaşayan vatandaşlarımızın, büyük şehirlere gitmeden, dünya standartlarında kalp cerrahisi hizmeti alabilmeleri mümkündür. Kliniğimiz, deneyimli cerrahi ekibi ve ileri teknolojik donanımı ile her türlü kalp ameliyatını başarıyla gerçekleştirmektedir.” açıklamasını yaptı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.