FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi yarın başlıyor

2024 FDI Dünya Diş Hekimliği Kongresi, FDI Dünya Diş Hekimleri Birliği ve Türk Diş Hekimleri Birliği’nin ortak ev sahipliğinde 12-15 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi (ICC) ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda (ICEC) gerçekleştirilecek.

FDI Dünya Dişhekimliği Kongresi yarın başlıyor
Yayınlama: 11.09.2024
2
A+
A-

FDI Dünya Diş Hekimleri Birliği ve Türk Dişhekimleri Birliği'nin ortak ev sahipliği yaptığı ve 'nın da medya sponsoru olduğu 2024 FDI Dünya Diş Hekimliği Kongresi, 12-15 Eylül tarihleri ​​arasında İstanbul Kongre Merkezi (ICC) ve İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda (ICEC) yapılacak.

Bugüne kadar 110'dan fazla kez düzenlenen FDI Dünya Diş Hekimliği Kongresi, öncü bir bilimsel program, güncel diş hekimliği konuları hakkında etkileşimli forumlar ve kapsamlı bir endüstri sergisi aracılığıyla diş hekimliği bilimini ve pratiğini ilerletmeyi amaçlıyor.

Bilimsel programı, dişhekimliğindeki en güncel konuların tartışıldığı interaktif forumları ve dişhekimliği endüstrisinin en önemli isimlerinin katıldığı fuarı olma özelliği ile alanındaki en büyük etkinlik sayılan FDI Dünya Diş Hekimliği Kongresi'nin bu yıl ki önemli noktaları şöyle:

11 yıl aradan sonra Türkiye'de yeniden yapılacak olan kongre, dünya genelindeki dişhekimleri için ADA-CERP kredileriyle sürekli eğitim fırsatlarının önemli bir parçası olarak görülüyor. Ayrıca Genç Diş Hekimleri Forumu'nun dahil edilmesi, gelecek nesil diş hekimlerini yetiştirme taahhüdünü vurguluyor.

Diş hekimliğindeki en kritik konularda dersler veren 279 uzman konuşmacının da yer alacağı kongrede ek olarak 10 uzmanla tanışma oturumu ve 28 uygulamalı atölye çalışması içeren etkileşimli formatlar sunulacak.

On bir yıl önce, FDI'nin Türkiye'deki Dünya Diş Hekimliği Kongresi sırasında, ağız sağlığı ile genel sağlık arasındaki bağlantıyı vurgulayan “İstanbul Bildirgesi” kabul edildi. Bu bildirge aracılığıyla, FDI ve üyeleri, hizmet verdikleri toplulukların genel sağlık ve refahını iyileştirmek için diş hekimliği uygulamasının kapsamını genişletme çağrısında bulundu.

“Savunuculuk, bilgi alışverişi ve yenilik” başlıkları altında oluşan 2024 -2027 Stratejik Planı çerçevesinde yürütülen kongre FDI'nin herkes için optimum ağız sağlığına sahip bir dünya vizyonunu gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

'nın medya sponsorluğunu yürüteceği ve FDI Dünya Dişhekimleri Birliği Başkanı Dr. Greg Chadwick ve Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Dişhekimi Tarık İşmen'in de konuşmacı olarak yer alacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.