Eurorepar Car Service 2024 sonunda 70’den fazla ilde 255 noktaya ulaşacak

Eurorepar Car Service, Automechanika İstanbul 2024 fuarında üstün hizmet anlayışı ve geniş ürün gamıyla çıkarma yaptı.

Eurorepar Car Service 2024 sonunda 70’den fazla ilde 255 noktaya ulaşacak
Yayınlama: 03.06.2024
4
A+
A-

Sektörün önde gelen etkinlik ve organizasyonlarıyla tüketicilerin karşısına çıkmaya devam eden Eurorepar Car Service, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen uluslararası otomotiv sektörü profesyonellerinin buluşma noktası Automechanika İstanbul 2024 fuarında da yerini aldı.

Nisan ayında İstanbul’da 60’tan fazla ilden 150’ye yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirilen bayi toplantısıyla gelecek hedeflerini masaya yatıran Eurorepar Car Service, bayileriyle tekrar bir araya geldiği Automechanika fuarıyla çalışma modelini potansiyel iş ortaklarıyla değerlendirme fırsatı yakaladı.

Eurorepar Car Service’in araçlarına en doğru bakım hizmetini satın almak isteyenlerin ilk durağı olmayı sürdürdüğünü ifade eden Stellantis Türkiye Parça ve Servisler Genel Müdürü Mehmet Akın, “Aynı hedefe koştuğumuz bayilerimizle nisan ayının ardından bu sefer de Automechanika fuarında buluştuk. Satış sonrası hizmetlere yönelik önemli hedeflerimiz ve net bir stratejimiz var, bunların üzerinden yeniden geçtik.” dedi.

Eurorepar Car Service için 2023 yılını çok başarılı geçtiğini hatırlatan Mehmet Akın, “Araç sahipleri için güvenilir ve kaliteli bakım ihtiyacını karşılamak için durmadan çalışıyoruz. Eurorepar Car Service olarak ana hedefimiz Türkiye’de zincir servisler arasında, yaygınlık, bilinirlik ve üstün hizmet konularında ilk sırada olmak. Çalışmalarımız ve müşterilerimizin bize olan bağlılığı sayesinde 2023 yılını 66 şehirde toplam 194 servis noktasıyla tamamladık. Geçtiğimiz yıl itibarıyla dünya genelindeki Eurorepar Car Service teşkilatları arasında 7’nci, Avrupa’da ise 6’ncı sıradayız. Şirket olarak bugün itibarıyla 200 servis noktasının üzerine çıktık. Teşkilat olarak bulunduğumuz il sayısı bakımından sektörümüzün en yaygın şirketi konumunda bulunuyoruz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.