Euromek Elektrik kuruldu

Euromek Elektrik Sanayi Taahhüt Ticaret A.Ş ünvanlı şirketin kurulduğu duyuruldu.

Euromek Elektrik kuruldu
Yayınlama: 09.06.2024
2
A+
A-

Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklama şöyle:

''Yönetim kurulumuzun yaptığı toplantıda Euromek Elektrik Sanayi Taahhüt Ticaret A.Ş  ünvanıyla, 300.000.000 TL sermayeyle kurulacak olan şirkete kurucu ortak olarak 180.000.000 TL sermayeyle yüzde 60 sermaye oranıyla iştirak edilmesine karar verilmiştir. Kuruluş işlemleri tamamlanan Euromek Elektrik Sanayi Taahhüt Ticaret A.Ş ile ilgili bildirim aşağıdaki 02.05.2024 tarihli yönetim kurulu kararıyla ertelenmiştir:

Şirketimizin yüzde 60 bağlı ortaklığı olarak kurulan, 02 Mayıs 2024 tarih 11073 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde tescil ve ilan edilen Euromek Elektrik Sanayi Taahhüt Ticaret A.Ş'nin kuruluş bildiriminin, üretim süreci başlayana kadar mamul imalatçılarının bir kısmının gelecekte muhtemel ticari rakipler olması, yarı mamul tedariğinde sıkıntı yaşanmaması, kurulan şirketin yüksek fiyat ve haksız rekabete maruz kalmaması amacıyla KAP'ta ilan edilmesinin ertelenmesi katılanların oy birliğiyle kabul edilmiştir. Yüzde 60 ortağı olduğumuz Euromek Elektrik Sanayi Taahhüt Ticaret A.Ş, yağlı tip orta ve yüksek gerilim ölçü transformatörleri (550 kV'a kadar), yüksek gerilim buşingleri ve esas sözleşmede yazan diğer ürünleri üretecektir. Euromek Elektrik Sanayi Taahhüt Ticaret A.Ş'nin faaliyete geçmesiyle Girişim Elektrik grubunun ürün yelpazesinde eksik olan alanlar tamamlanacaktır. Şirket hem yurt içi hem de yurt dışı taleplere cevap verecek şekilde üretim gerçekleştirecektir.''
 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.