Eskişehir’den yerel tohum fidesi konusunda dayanışma

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, yerel tohum fidesi konusunda önemli bir iş birliği daha gerçekleştirdi.

Eskişehir’den yerel tohum fidesi konusunda dayanışma
Yayınlama: 14.05.2024
3
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “Bir avuç tohum, bir ömür bağımsızlıktır” sloganıyla Yerel Tohum Merkezi’nde üretilen tohum ve fideler, Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, yerel tohumun yaygınlaştırılması için önemli bir iş birliği daha yaptı.

Buna göre Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yerel Tohum Merkezi’nde üretilen yaklaşık 10 bin adet domates ve biber fidesi görevliler tarafından Edirne Belediyesi yetkililerine teslim edildi.

Yerel tohumların ülkemizin geleceği için çok önemli olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “Yerel Tohum Merkezimizde üretilen domates ve biber fidelerimizi yürüttüğümüz çalışma kapsamında Edirne Belediyesi görevlilerine teslim ettik. Yerel tohumların yaygınlaştırılması adına iş birliği dolayısıyla Edirne Belediye Başkanımız Filiz Gencan Akın’a teşekkür ediyor, tüm Edirne halkına selam ve sevgilerimi gönderiyorum.” dedi.

Eskişehir’den yerel tohum fidesi konusunda dayanışma


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.