Eskişehir’de “Kadın Sağlığı Eğitim Semineri” düzenlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen seminerler kapsamında Sanatsal ve Mesleki Eğitim Kursları (ESMEK) Emek Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kadın Sağlığı Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Eskişehir’de “Kadın Sağlığı Eğitim Semineri” düzenlendi
Yayınlama: 27.05.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2008 yılında faaliyete aldığı Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile kadınlara eğitim vermeye devam ediyor. ESMEK Emek Eğitim Merkezi’nde “Kadın Sağlığı Eğitim Semineri” düzenlendi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın, katılımcı kadınlara teşekkür ederek eğitim seminerinde verilen bilgilerin önemine vurgu yaptı.

Uzman görevliler tarafından temizlik ve beslenme, güvenli annelik, bedenimizi tanıyalım, kadın sağlığı sorunları, üreme sağlığı gibi konuların anlatıldığı eğitim seminerinde kadını ve aileyi korumaya yönelik bilincin oluşturulması amaçlandı. Ayrıca kadınlara, kadın sağlığı alanında hayatlarının farklı dönemlerinde karşı karşıya kaldıkları bazı riskli durumlar için almaları gereken önlemler anlatıldı ve tavsiyelerde bulunuldu.

Katılımcıların merak ettikleri sorulara yanıt bulduğu ilk eğitim tamamlandı. Toplamda 6 hafta sürecek eğitimler sonunda kadınlar katılımcı belgelerini alacak.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.