Eskişehir’de 5. Çevre Şenliği düzenlendi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve toplumu harekete geçirmek amacıyla “İklim için Harekete Geç” sloganıyla 5. Çevre Şenliği’ni düzenledi.

Eskişehir’de 5. Çevre Şenliği düzenlendi
Yayınlama: 09.06.2024
4
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 5. Çevre Şenliği'nde çeşitli etkinliklerle çevre bilincinin artırılması hedeflendi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vural Yörük, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin İstanbul'da katıldığı Tarihi Kentler Birliği Genel Kurulu sebebiyle bugün aralarında olamadığını belirterek, selamlarını iletti.

Yörük, çevre dostu hemşehrilerine seslenerek, şenliklerin önemine vurgu yaptı ve dünyayı korumanın şehirden başladığını hatırlattı. Çevre sorunlarının günümüzde tüm insanlığın ortak sorunu haline geldiğini vurgulayan Yörük, iklim değişikliği, hava, toprak ve su kirliliği, ormansızlaşma gibi problemlerin dünyamızı zor zamanlara soktuğunu ifade etti.

Eskişehir’de 5. Çevre Şenliği düzenlendi

Es Çocuk Evi Menekşeler Sınıfı'nın geri dönüşüm defilesi, Milli İrade İlkokulu Ritim Grubu'nun performansı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu'nun şarkıları ve “İklim Kahramanlarımız İklim İçin Harekete Geç Diyor” gibi sunumlar yapıldı.

Eskişehir’de 5. Çevre Şenliği düzenlendi


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.