Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden sürücülere uyarı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bugün 22.00 ile 06.00 saatleri arasında Sazova Mahallesi, Çamlıca ve Batıkent Mahallelerini birbirine bağlayan TCDD Çamlıca Köprüsü üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışması yapılacağını belirterek sürücüleri uyardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden sürücülere uyarı
Yayınlama: 01.07.2024
0
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kent genelinde çalışmaları sürerken, yetkililer sürücülere yapılacak yeni çalışma nedeniyle uyarıda bulundu.

Bugün itibariyle çalışmanın başlayacağını belirten yetkililer, “Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığımızca Sazova Mahallesi ile Çamlıca-Batıkent mahallelerini birbirine bağlayan TCDD Çamlıca Köprüsü üzerinde asfalt onarım ve yenileme çalışmaları yapılacaktır. Köprünün; 01.07.2024 tarihi saat 22.00 ile 06.00 arası Sazova Mahallesi, Çamlıca-Batıkent Mahalleleri istikameti, 02.07.2024 tarihi saat 22.00 ile 06.00 arası Çamlıca-Batıkent Mahalleleri Sazova Mahallesi istikameti trafiğe kapatılacak olup, sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Ayrıca Temmuz ayı içerisinde şehrimiz diğer köprüler, ana cadde ve bulvarlarında da gece çalışmalarımız devam edecek olup, trafik kapatma hususlarında çalışmalar öncesinde bilgilendirme yapılacaktır” dedi. 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.