Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ankara seyircisinden tam not aldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 07 – 11 Mayıs tarihleri arasında Ankara’da sahnelediği “İçerdekiler” ve “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı oyunları ile Ankara seyircisinden tam not aldı. İki oyunda salonu dolduran seyircinin yine büyük beğenisini toplamayı başardı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ankara seyircisinden tam not aldı
Yayınlama: 13.05.2024
2
A+
A-

Eskişehir’de sezon içinde sahnelenmeye devam eden ve Ankara seyircisinin ısrarla görmek istediği, Mert Kırlak’ın yönettiği, Melih Cevdet Anday’ın derinlikli sahne eseri “İçerdekiler” ve İtalyan yazar Dario Fo’nun yazdığı, Burcu Tutkun Turan’ın yönettiği “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı oyunlar, Ankara Devlet Tiyatrosu Şinasi Sahnesi’nde Ankara seyircisi ile buluştu. Tamamı dolu salona oynanan ve yaklaşık 3000 kişinin izlediği altı temsil, ayakta alkışlanarak sona erdi. Seyirciler, Eskişehir Şehir Tiyatrolarından Ankara turnelerinde sahnelediği, farklı bir tiyatro lezzeti sunan, nitelikli oyunlar izlemeye alıştıklarını dile getirerek, teşekkürlerini ve tebriklerini iletti.

Devlet Tiyatrosu oyuncu, rejisör ve dramaturglarının da aralarında olduğu, Ankara Fransız Kültür Merkezi, İtalyan Büyükelçiliği Kültür Ataşeliği çalışanları, eleştirmen Ayşegül Yüksel, gazete yazarı Vecdi Sayar gibi isimlerin de aralarında olduğu geniş bir davetli topluluğu tarafından izlenen oyunlar büyük beğeni topladı. Davetliler oyunların bitiminde Eskişehir ekibi ile bir araya gelerek tebriklerini iletti.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.