Esenyurt’ta bozuk olan yollar asfaltla tanışıyor

Esenyurt’taki bozuk yol sorunu asfalt yol ile çözüme kavuşuyor.

Esenyurt’ta bozuk olan yollar asfaltla tanışıyor
Yayınlama: 11.09.2024
0
A+
A-

Esenyurt Belediyesi, ilçede uzun yıllardır çözülmeyen bozuk yol sorunlarını çözüme kavuşturuyor. Kış ayları gelmeden çalışmaları tamamlayabilmek için gece gündüz çalışan ekipler, tahrip olan yolları asfalt ve parke ile buluşturuyor.

İlçedeki ulaşımı daha kolay ve konforlu bir hale getirmek için çalışan ekipler, bu kapsamda Bağlarçeşme Caddesi’nin asfaltını yeniliyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ulaşılabilir bir Esenyurt için tüm bozuk yolları yenileyeceklerini belirterek, “Bir kanaviçe örer gibi Esenyurt'umuzun caddelerini, sokaklarını hizmetle örüyoruz ve Esenyurt'ta yeni bir model uyguluyoruz. Bu modeli İstanbul'a oradan da Türkiye'ye hediye edeceğiz” dedi.

Esenyurt’ta bozuk olan yollar asfaltla tanışıyor

Yol bakım çalışmalarında 77 bin ton asfalt dökerek bir rekora imza attıklarını vurgulayan Başkan Özer, şunları söyledi:

“Bu caddemiz yaklaşık 550 metre uzunluğunda, bin 300 ton asfalt dökeceğiz. Burası yapmış olduğumuz onlarca caddeden sadece bir tanesi. Şu ana kadar kırk dokuz tane caddemizi asfaltla buluşturduk. Hedefimiz sene sonuna kadar tüm caddelerimizi pırıl pırıl yapıp Esenyurt halkının hizmetine sunmak. Şimdiye kadar 72 bin metrekare bordür taşı döşeyerek, 30 tane sokağımızı yeniledik. İki yüz tane sokağımızda belli dokunuşlarla iyileştirmeler yaptık. Bir rekor kırarak 77 bin ton asfalt döktük. Bunu 100 bin tonun üzerine çıkaracağız.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.