Esenyurt’ta Açık Hava Sinema Günleri “Neşeli Günler” ile başladı

Yeşilçam klasiği filmler, Açık Hava Sinema Günleri’nde vatandaşların gösterimine sunuldu.

Esenyurt’ta Açık Hava Sinema Günleri “Neşeli Günler” ile başladı
Yayınlama: 02.09.2024
0
A+
A-

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri’nin gösterime giren ilk filmi; Münir Özkul, Adile Naşit ve Şener Şen’in başrollerini paylaştığı “Neşeli Günler” oldu. Vatandaşlar, Türk sinemasının klasiklerinden olan filmi, ücretsiz olarak dağıtılan patlamış mısır eşliğinde izledi.

Filmi vatandaşlarla birlikte izleyen Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Esenyurt’u bir kültür ve sanat başkenti yapma kararlılığımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Film festivalleri düzenliyoruz, çeşitli etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar ihmal edilmiş bir alanı, yani kültür ve sanatı, Esenyurt halkı ve komşularımız için canlandıracağız. Özellikle çocuklarımızın gelişimi için kültür ve sanatla iç içe olmaları çok önemli. Sinemadan, tiyatrodan, kütüphaneden, söyleşilerden, kongrelerden, konferanslardan ve sempozyumlardan uzağız. Esenyurt bunu hak etmiyor. Bu, bizim kaderimiz değil ve biz bu kaderi değiştireceğiz.”

4 Eylül tarihine kadar devam edecek Açık Hava Sinema Günleri’nde her gün farklı noktalarda dört Yeşilçam klasiği daha vatandaşların gösterimine sunulacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.