“Esenyurt Belediyesi Meclis Toplantısı’nda İstiklal Marşı okunmadı” iddiası

Esenyurt Belediyesi, 2 Eylül’de gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda İstiklal Marşı okunmadığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

“Esenyurt Belediyesi Meclis Toplantısı’nda İstiklal Marşı okunmadı” iddiası
Yayınlama: 03.09.2024
3
A+
A-

Belediyeden yapılan açıklamada 2 Eylül’de gerçekleştirilen Esenyurt Belediyesi Meclis Toplantısı’nda Belediye Başkanı Ahmet Özer’in meclisi selamladıktan sonra, meclis gündemine geçilmeden önce İstiklal Marşı’nın okunmasına rağmen AK Parti Grup Başkan Vekili Togay Çoban’ın İstiklal Marşı’nın okunmadığı yönünde iddiayı öne sürdüğü bildirildi.

Konuda sorumluluğu olan tüm kişi ve kurumlar hakkında gerekli yasal ve hukuki işlemin başlatılacağı belirtilen açıklamada “Halkımızın mutluluğu için gece gündüz çalışan Belediyemizin ve Sayın Belediye Başkanımızın çalışmalarına katkı sunmak, objektif ve yapıcı eleştiri yapmak yerine, çamur at izi kalsın mantığı ile iftirayı, yalanı bir siyaset tarzı olarak kullanan bu anlayışı şiddetle kınıyoruz.” denildi.

Açıklamada “Böylesine küçülerek siyaset yapmak politika değildir. Siyasete kalite katmaya geldik. Halka hizmet düsturundan uzak anlayışların iftiralarla gündemi meşgul etmesine izin vermeyecek, Esenyurt halkı ile oluşturduğumuz gönül ve hizmet bağımızı sürdürerek yolumuza devam edeceğiz. Nitekim Esenyurt halkının vicdanı da bu kötü niyetli eylemlere en doğru cevabı verecektir.” ifadelerine yer verildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.