Esenyurt 2. Gençlik Festivali, ödül töreni ile son erdi

Esenyurt 2. Gençlik Festivali GençFest, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen ödül töreni ve Sakiler grubunun konseriyle sona erdi.

Esenyurt 2. Gençlik Festivali, ödül töreni ile son erdi
Yayınlama: 30.08.2024
2
A+
A-

Üç gün boyunca gençleri spor ve eğlenceyle buluşturan festivalde düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporcular, ödüllerini Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in elinden aldı. Ödül töreninin ardından Sakiler grubu sahne aldı.

Esenyurt’ta spor, kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirten Başkan Özer, “Bu meydanı gençlerimizin coşkusuyla dolu görmek hepimize umut veriyor, çünkü gençlik demek yarınlar demek, umut demektir. Temmuz ayında uluslararası büyük bir festival düzenledik, hemen ardından bu gençlik festivalini gerçekleştirdik. 30 Ağustos’un coşkusunu birlikte yaşıyoruz. Atalarımızın düşmana karşı birlik ve beraberlik ruhuyla savaştığı gibi, biz de bugün bu ruhu Esenyurt’ta yaşatıyoruz” şeklinde konuştu.

Esenyurt’u kültür ve sanatın merkezi haline getireceklerini söyleyen Özer şöyle devam etti:

“30 Ağustos için düzenlediğimiz gençlik festivalimiz de basketbol, voleybol, ayak tenisi ve masa tenisi gibi spor branşlarında toplam 410 sporcumuz yarıştı. Başarı gösteren 77 sporcumuzu kutluyoruz. Esenyurt’u kültür ve sanatın merkezi yapacağız. Zafer barış içinde birlikte yaşamak, geleceğe umutla bakmaktır. Zafer, motorları özgürlüklere sürmektir. Zafer, geleceğin aydınlık yarınlarına hep birlikte yürümektir. Ben bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutluyor, her günü bir önceki günden güzel yarınlar diliyorum. Yolumuz açık olsun.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.