Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Bolu Yüzme Kulübü’nü ağırlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Bolu Yüzme Kulübü’nü konuk etti.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, Bolu Yüzme Kulübü’nü ağırlıyor
Yayınlama: 06.09.2024
2
A+
A-

Futboldan basketbola, beyzboldan yüzmeye birçok spor dalında tam donanımlı tesisi ile profesyonel takımların tercihi olan Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, bu günlerde Bolu Yüzme Kulübü sporcularını konuk ediyor.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Yüzme Kulübü Antrenörü Emrah Çetin, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi karşısında beğenisini dile getirerek “Farklı illerden gelen kulüplerden arkadaşlarımız vardı. Onların önerisi oldu. Farklı birkaç şehirle görüşme sağladık, farklı birkaç havuzla görüşme sağladık ama burasının geri dönüşü çok iyi oldu. Öyle olunca biz de buraya gelmeye karar verdik. Beklediğimden çok iyi bir tesis, gerçekten bir yükselti antrenmanı yapılacaksa imkânlar çok iyi, rakım olarak iyi, tesis olarak çok iyi. Temizliğinden yönetimine, havuz sıcaklığından ortam sıcaklığına her şey çok iyi, kesinlikle gelip değerlendirilmesi gereken bir tesis” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.