Erbakan: Vakit milletimizin güvenine layık olma vaktidir

Şanlıurfa, 16 Mayıs (Hibya) – Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa’ya gerçekleştirdiği ziyarette “Vakit, milletimizin güvenine layık olma vaktidir.” dedi.

Erbakan: Vakit milletimizin güvenine layık olma vaktidir
Yayınlama: 16.05.2024
2
A+
A-

Erbakan, Türkiye’de kazanılan tek büyükşehir belediyesi olan Şanlıurfa’ya gelerek düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Toplantıya Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, partililer, STK temsilcileri, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Erbakan, Şanlıurfa’da ahlaklı belediyeciliğin başladığını ifade ederek, “Kollarımızı sıvayacağız ve kazanmış olduğumuz altmış üç belediyede ‘Milli Görüş Belediyeciliğini’, ‘Ahlaklı Belediyeciliği’ uygulamak için canla başla çalışacağız. Şimdi bizler için hizmet vaktidir. Milletimizin güvenine, desteğine ve teveccühüne layık olma vaktidir.” şeklinde konuştu.

Milli görüş belediyeciliğini beş yıl içerisinde tüm Türkiye’ye ispat edeceklerinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, şunları söyledi:

“Çalışmalarımız ilk günden itibaren başladı. Tespitlerimizi yapıyoruz, teşhislerimizi koyuyoruz ve bundan sonra da çözüm önerileri için gayret edeceğiz. Ciddi sıkıntılar var. Bunları önümüzdeki süreçte kamuoyu ile yakından paylaşacağız. Hiçbir şekilde bir mazeretin arkasına sığınmadan halkın iradesinin tecelli ettiği bu seçim ortamından sonra halka karşı olan mesuliyetimizi, ekip arkadaşlarımızla beraber sonuna kadar yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bizlere bu emaneti verdiği için halkımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.