Erbakan: Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidara Kürecik Üssü’nün kapatılması çağrısını yineleyerek, gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Erbakan: Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum
Yayınlama: 01.08.2024
1
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İYİ Parti lideri Dervişoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken iade-i ziyarette de bulunacaklarını belirtti.

Filistin İslami Direniş Örgütü lideri İsmail Haniye’nin şehid edilmesinden dolayı duydukları üzüntüyü de ifade eden Erbakan, saldırıyı kınadıklarını belirterek, “Tüm Filistin halkına ve bütün İslam alemine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Dün oğlu Abdüsselam Haniye ile telefonda görüşerek taziyelerimizi kendisine ilettik. Bugün de akşam saatlerinde yarın Doha'da kılınacak cenaze namazına iştirak etmek üzere heyetimizle birlikte Katar'a hareket edeceğiz.” dedi.

Erbakan, İsrail’e karşı atılacak adımlarda Kürecik Radar Üssü’nün kapatılmasının önemini bir kez daha vurgulayarak, sözlerine şöyle devam etti:

“Tabi Sayın Mahmud Abbas'ın burada konuşma yaptırılmasının yanından Yeniden Refah Partisi olarak uzun zamandan beri ifade ettiğimiz Kürecik Radar Üssü'nün kapatılmasıyla ilgili gerekli girişimlerin iktidar tarafından yapılmasını istiyoruz. Kürecik Radar Üssü'nün kapatılması gerektiğini bu gelişmeler sonrasında bir kez daha ifade ediyorum.”

Çiftçinin çektiği sıkıntıyı da gündeme getiren Erbakan, fındık fiyatına ilişkin iktidara şöyle seslendi:

''Fındık üreticileri maliyetler ve enflasyon girdi maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda 160 ila 165 liralık bir alım fiyatının aşağısına bu sene kurtarmayacağını ifade ediyorlar. Biz de Yeniden Refah Partisi olarak bu sene fındık alım fiyatının en azından 200 TL seviyesinde olması gerektiğini buradan ifade ediyoruz.''


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.