“Enstitü İstanbul İSMEK” festivali başladı

Enstitü İstanbul İSMEK’in yıl sonu festivali başladı. “Karşılaşmalar” temasıyla gerçekleşecek festival kapsamında İstanbul’un her iki yakasında sergiler, konserler, söyleşiler ve daha pek çok etkinlik sanatseverlerle buluşacak.

“Enstitü İstanbul İSMEK” festivali başladı
Yayınlama: 26.06.2024
6
A+
A-

Enstitü İstanbul İSMEK, her yıl düzenlediği geleneksel yıl sonu sergisini bu yıl festivale dönüştürüyor. Katılımcıların eğitim dönemi boyunca edindikleri becerilerin ortaya koyulduğu genel sergi, bu yıl şehrin farklı birçok noktasında İstanbullularla buluşacak. “Karşılaşmalar” temasıyla gerçekleşecek festivalde İstanbulluları sergilerin yanı sıra; konserler, söyleşiler ve daha pek çok etkinlikler bekliyor. 

“Enstitü İstanbul İSMEK Festivali”, 19 Temmuz'a kadar devam edecek. Festival boyunca her gün yeni bir etkinlik İstanbullularla buluşacak. Enstitü İstanbul İSMEK Popüler Müzik Topluluğu’nun, Esenler’deki Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde sahneye taşıyacağı “İz Bırakan Şarkılar” adlı konser, 27 Haziran Perşembe günü 20.00-21.30 saatleri arasında gerçekleşecek.

Enstitü İstanbul İSMEK’te dans ve vurmalı çalgılar eğitimi alan katılımcıların sergileyeceği, “Türk Halk Dansları ve Ritim Gösterisi” ise 28 Haziran Cuma günü yine 20.00-21.30 saatleri arasında, İBB Cem Karaca Kültür Merkezi’nde seyircilerle buluşacak. 

Festival etkinlikleri kapsamında, katılımcı eserlerinin yer aldığı yüzey sanatları ve hacim sanatlarına ait eserlerden oluşan birçok sergi de İstanbulluların beğenisine sunulacak. Enstitü İstanbul İSMEK Silahtarağa Sergi ve Etkinlik Salonu, Ayvansaray Sanat ve Tasarım Galerisi, Bağlarbaşı Kültür Merkezi, festivalin diğer “karşılaşma” noktaları arasında yer alıyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.