Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ın Osmaniye ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Osmaniye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar’ın Osmaniye ziyareti
Yayınlama: 07.09.2024
1
A+
A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Osmaniye’de sivil toplum kuruluşları ve organize sanayi bölgesi temsilcileriyle bir araya geldiklerini açıkladı.

Osmaniye’de gerçekleştirilen projeleri, şehri daha ileriye taşıyacak yatırımları görüştüklerini belirten Bakan Bayraktar, “Kamu, özel sektör ve sivil inisiyatif iş birliğiyle Osmaniye’mizin kalkınmasına katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bakan Bayraktar, Osmaniye Valiliği’ni ziyaret ederek, bakanlığın görev alanlarındaki proje ve yatırımları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerine değinerek, Vali Erdinç Yılmaz’a misafirperverliği için teşekkür etti.

AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı’nda partinin “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında dava arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini belirten Bayraktar, şunları ifade etti:

“Osmaniyeli hemşehrilerimize enerji yatırımları alanındaki projelerimizi anlattık.  Enerjide tam bağımsızlık hedefiyle çıktığımız bu yolda Osmaniye'de ve ülkemizin dört bir yanında yürüttüğümüz projelerle ‘Enerjinin Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.