Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası 14-15 Eylül’de yapılacak

Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası 14-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul – Autodrom yarış pistinde gerçekleştirilecek.

Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası 14-15 Eylül’de yapılacak
Yayınlama: 16.08.2024
3
A+
A-

Elektrikli ve Hibrid Sürüş Haftası için geri sayım başladı. Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan etkinlik 14-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul – Autodrom yarış pistinde yapılacak.

Etkinliğin bu yılki finans sponsoru ise Akbank oldu. Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği'nin (TEHAD), desteğiyle, Electric Hybrid Cars Dergisi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, otomobil ve teknoloji meraklıları hafta sonu boyunca, elektrikli araçları pist üzerinde deneyimleyecek.

Elektrikli ve Hibrid Araçlar Sürüş Haftası, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Etkinliğin geçtiğimiz yıl 7 bin 500 kayıtlı ziyaretçiyi ağırladığını söyleyen TEHAD Başkanı Berkan Bayram, şunları söyledi:

“Son 4 yılda 20 bini aşkın ziyaretçi, 40’ın üzerinde markanın 100’e yakın modelini test alanımızda deneyimleme şansına sahip oldu. Bu açıdan etkinliğimiz, elektrikli ve hibrid araçların doğrudan kullanıldığı, tüketici deneyim odaklı, Türkiye’nin ilk ve en büyük etkinliği olmayı başardı. Otomotiv, enerji, teknoloji, şarj ve mikromobilite sektörlerini temsil eden, ücretsiz olarak katılabileceğiniz etkinliğimizin kapıları, tüm meraklılara açıktır. Tüm bunlara ek olarak tamamen elektrikli Volvo Trucks için özel bir test sürüşü organize edilecek. Ayrıca bu yıl motosiklet bölümünü genişletiyoruz. Elektrikli motosikletler için ayrıca özel bir alan ayırdık.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.