Ekmen: Mersinli hemşerilerimizi sahiplendirme seferberliğine destek olmaya davet ediyorum

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sokak hayvanlarına yönelik “yaşamı sahiplen, destek büyükşehirden” kampanyasına yönelik destek mesajı paylaştı.

Ekmen: Mersinli hemşerilerimizi sahiplendirme seferberliğine destek olmaya davet ediyorum
Yayınlama: 26.08.2024
2
A+
A-

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in sokak hayvanlarına yönelik başlattığı “yaşamı sahiplen, destek büyükşehirden” kampanasını desteklediğini belirtti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı kampanya ile sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasının yanı sıra sahiplenmeyle mama ve aşı desteğinin ücretsiz olarak verilecek olmasını örnek bir çalışma olarak gördüğünü söyleyen Ekmen, “İnsan merkezli güvenli sokaklar çabasının, itlaf ve toplu katliam olmadan da yürütülebileceği inancıyla yeni yasaya uygun yol haritasını açıklayan Mersin Büyükşehir Belediye Bakanı Vahap Seçer’i tebrik ediyorum. Mersinli hemşerilerimizi sahiplendirme seferberliğine destek olmaya davet ediyorum. Belediye-vatandaş dayanışmasıyla ortaya örnek bir uygulama çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.