Ekmen: BESYO mezunlarının yanında olmaya devam edeceğiz

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezunlarının Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan istihdam beklentilerini gündeme getirdi.

Ekmen: BESYO mezunlarının yanında olmaya devam edeceğiz
Yayınlama: 17.07.2024
0
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Ekmen, BESYO mezunlarının sesini duyurarak 2022 KPSS ile 950 antrenör alımının yapılması gerektiğini söyledi. 

Ekmen, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın taahhüdünü hatırlatarak, 950 antrenör alımının gerçekleştirilmesini beklediklerini ifade etti.

BESYO mezunlarının istihdam beklentilerinin karşılanmasının önemine dikkati çeken Ekmen, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu konuda hızlı bir şekilde adım atmasını beklediklerini belirterek, “BESYO mezunlarının istihdam beklentileri karşılanmalı ve 2022 KPSS ile 950 antrenör alımı gerçekleştirilmelidir. Gençlik ve Spor Bakanlığı, bu konuda gerekli adımları atarak gençlerimizin geleceğine katkı sağlamalıdır.” dedi.

Ekmen, “BESYO mezunlarının yanında olmaya ve onların hak ettikleri istihdamı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.