Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ve Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim töreni yapıldı

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Avrupa Birliği (AB) finansal desteği, Dünya Bankası ve KfW Kalkınma Bankası iş birliğinde yürütülen “Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi” ve “Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim I-II” projelerinin kapanış töreni Ankara’da gerçekleşti.

Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ve Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim töreni yapıldı
Yayınlama: 12.06.2024
3
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Mogan MTAL Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen törene Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Jurgis Vilcinskas, Dünya Bankası Beşeri Kalkınma Program Lideri Rene Antonio Leon Solano, KfW Kalkınma Bankası Güneydoğu Avrupa ve Türkiye Belediye Altyapısı Bölüm Başkanı Florian Sekinger ile diğer ilgililer katıldı.

Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim I – II ve Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi projeleri; AB finansal desteği, Dünya Bankası ve KfW Kalkınma Bankası yürütücülüğü ile MEB İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yülütüyor.  

Projeler, Suriye krizi sonrasında göçe bağlı olarak eğitim hizmetlerine oluşan talep artışını yeni okullar inşa ederek karşılamayı amaçlıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.