Edremit’te Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yeniden açılıyor

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Çıkrıkçı Mahallesi’nde ki Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni yeniden hizmete açmak için harekete geçti.

Edremit’te Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yeniden açılıyor
Yayınlama: 31.07.2024
0
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında merkezin 2 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Uzun zamandır atıl durumda olan Çıkrıkçı Mahallesi'nde ki Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Başkan Ertaş’ın talimatı ile bakım onarım ve düzenleme çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, yaptığı değerlendirmede, “Bu kapsamda patili dostlarımızın bakım, tedavi, kısırlaştırma ve rehabilitasyon çalışmalarını gerçekleştireceğimiz; teknolojik donanımı, tam teşekküllü ameliyathanesi ile modern bir yapıda inşa ettiğimiz Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'mizde çalışmalarımıza hız verdik.” dedi. 

Merkezin inşaatının 2 ay içinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. Başkan Ertaş, sokak hayvanlarının yaşam haklarını engelleyen yasalara karşı olduklarını belirterek, “Kısırlaştır, Aşıla, Yerinde Yaşat” prensibi doğrultusunda hareket ettiklerini ve bu doğrultuda hayvanlar için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını ifade etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.