Eaton, Yılmaz Özcan’ın sorumluluk alanını genişlettiğini duyurdu!

Eaton, Yılmaz Özcan’ı 1 Ağustos 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Türkiye, Bağımsız Devletler Topluluğu, İsrail, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürlüğü’ne atadığını duyurdu.

Eaton, Yılmaz Özcan’ın sorumluluk alanını genişlettiğini duyurdu!
Yayınlama: 26.07.2024
3
A+
A-

Halihazırda Türkiye ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülke Müdürü olarak görev yapan Yılmaz Özcan, artık aynı zamanda İsrail, Romanya ve Bulgaristan'daki ülke satış ekiplerine de liderlik edecek. Özcan, bu genişletilmiş yeni görevinde Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dusan Pirich'e bağlı olarak çalışmaya devam edecek.

Eaton'a 2017 yılında Türkiye Ülke Müdürü olarak katılan Yılmaz Özcan, farklı küresel şirketlerde edindiği liderlik deneyimini de beraberinde getirdi. Görevi 2021 yılında odak noktası özellikle Kazakistan olmak üzere tüm Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesini kapsayacak şekilde genişleyen Özcan, 2022 yılında Eaton'ın Ankara'daki yerel satış organizasyonuna da liderlik etmeye başladı.

Gelişmekte Olan Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dusan Pirich, Özcan’ı kutlayarak; “Özcan'ın üstün liderlik yetenekleri ve derin sektör deneyimi, görev aldığı bölgelerde büyüme ve operasyonel verimliliğin sağlanmasında çok önemli bir rol oynadı. Kendisini yeni görevinden dolayı en içten dileklerimizle kutluyor ve başarılar diliyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.