Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencilerinden büyük başarı

Düzce, 25 Aralık (Hibya) – Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen “Black Box” (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.

Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencilerinden büyük başarı
Yayınlama: 25.12.2024
1
A+
A-

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi Bölümü öğrencileri, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali kapsamında düzenlenen “Black Box” (Kapalı Kutu) yarışmasında önemli başarıya imza attı.

Düzce Üniversitesi’ni temsilen yarışmaya katılan Gastronomi Bölümü 2.sınıf öğrencileri Metehan Palancıoğlu ve Arda Baran Ceylan ile 1.sınıf öğrencisi Gülseda Kahraman, mutfak sanatındaki hünerlerini sergileyerek jüri üyelerinden tam not aldı. Öğrenciler; yaratıcılık, teknik bilgi ve hız gerektiren yarışmada rakiplerini geride bırakarak 2. olma başarısını elde etti.

Katılımcılar, kapalı kutulardan çıkan sürpriz malzemelerle yaratıcı ve lezzetli bir yemek hazırlamalarını gerektiren yarışmada ter dökerken jüri üyeleri; ekiplerin yaratıcılık, teknik bilgi, lezzet ve sunum becerilerini değerlendirdi

Aldıkları ikincilik ödülü ile eğitimlerinin ve kendilerini geliştirmeye yönelik çabalarının meyvesini toplayan öğrenciler bu deneyimin kendileri için unutulmaz olduğunu dile getirerek “Bu ödül, hem bireysel gelişimimize hem de Düzce Üniversitesi Gastronomi Bölümü'nün adını duyurmamıza katkı sağladı. Daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.