DS Automobiles, Türkiye’de iki yeni DS STORE daha hizmete aldı

DS Automobiles, yenilikçi ürünleriyle Türkiye yollarındaki otomobil parkını artırırken diğer yandan da Türkiye çapındaki satış ve satış sonrası hizmet ağını genişletiyor.

DS Automobiles, Türkiye’de iki yeni DS STORE daha hizmete aldı
Yayınlama: 12.10.2024
3
A+
A-

Satış ve satış sonrası hizmet ağına yatırım yapmaya devam eden DS Automobiles, yeni illerde yetkili satış kanalı DS STORE’ların sayısını ve Türkiye çapında 20 noktaya yayılmış satış sonrası hizmet ağı DS SERVICE’lerin hizmet kapasitesini her geçen gün artırıyor.

Halihazırda DS STORE İstanbul,  DS STORE Ankara, DS STORE İzmir, DS STORE Bodrum, DS STORE Antalya, DS STORE Bursa ve DS STORE Gaziantep ile satış hizmeti sunan DS Automobiles, iki yeni noktayla kapsama alanını genişletiyor. Bu kapsamda DS Automobiles; eylül ayında açılışını gerçekleştirdiği DS STORE Diyarbakır ve İstanbul Anadolu yakasındaki DS STORE İstanbul Anadolu’nun yerini alan DS STORE Cadde ile hizmet ağını büyütüyor.

DS Automobiles, Türkiye’de iki yeni DS STORE daha hizmete aldı

DS SERVICES yatırımlarını sürdüren marka, deneyimli servis ekibi ve teknik kapasitesiyle hizmet kalitesini sürekli artırıyor. Servis kapasitesini artırmaya devam eden DS Automobiles, DS SERVICE İstanbul Büyükdere ve DS SERVICE Ankara servislerinde gerçekleştirilen yatırımlarla kapasitesini artırdı. İstanbul Büyükdere’de yapılan yatırımlarla toplamda mekanik operasyonlar için üç adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam 11 mekanik iş istasyonuna ulaşıldı. Böylece marka, mekanik tarafta günde 28 otomobilin bakım ve onarımını gerçekleştirebileceği bir kapasiteye ulaşmış oldu. DS Automobiles, DS SERVICE Ankara’da yapılan yatırımlarla toplamda, mekanik operasyonlar için iki adet kabul istasyonu ve mekanik atölyede toplam altı mekanik iş istasyonuna ulaştı. Bu da markanın Ankara’daki mekanik bölümünün günlük otomobil bakım ve onarım kapasitesini 15 otomobile çıkarmış oldu.

DS Automobiles, Türkiye’de iki yeni DS STORE daha hizmete aldı

Türkiye çapındaki hizmet ağını ve kalitesini sürekli artırdıklarını söyleyen DS Automobiles Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, “2023 yılı başında DS STORE Bursa, bu yıl başında da DS STORE Gaziantep’in açılması ile markamız 2024’e sekiz ilde temsil edilerek başladı. 2024’te devam eden yatırımlarımlarla, eylül ayında Diyarbakır’da Mezopotamya Mahallesi’ne Fransız lüksünü getiren DS STORE Diyarbakır ve 2020’den bu yana butik bir şekilde Kalamış’ta hizmet veren DS STORE’un halefi Anadolu yakasının Champs-Elysées’si Bağdat Caddesi üzerindeki DS STORE Cadde ile iki yeni noktada misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Bu sayede Türkiye’de premium otomobilde kapsama oranımızı yüzde 80,8’e çıkardık. DS Automobiles olarak satış noktalarımızı konumlandırırken müşteri kitlemizin vakit geçirdiği, bulunmaktan keyif aldığı yerleri seçiyoruz.” diye konuştu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.