DS Automobiles, satın alma teklifleri sunuyor

DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel satın alma teklifleri sunuyor.

DS Automobiles, satın alma teklifleri sunuyor
Yayınlama: 27.05.2024
1
A+
A-

DS Automobiles’in mayıs ayı teklifleri kapsamında; DS 7 Opera, 250 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi fırsatıyla premium kompakt SUV sınıfında muhteşem konforu arayanları hedefliyor.

Şarj edilebilir hibrit motoru ile konfor ve verimliliği bir arada sunarken keyifli bir sürüş sağlayan DS 7 E-Tense Opera ise 650 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi fırsatıyla yeni bir DS sahibi olmak isteyenleri DS Store’lara bekliyor.

DS 7, karakteristik tasarımının yanı sıra ön ve arka detaylarındaki zarif ve modern çizgileri ile dikkat çekiyor. DS 7’nin ön tasarımında yer alan DS Pixel Led Vision 3 farlar, DS Light Veil gündüz farlarını da kapsayarak kusursuz bir birleşimle lüks moda ruhunu yansıtıyor.

DS Automobiles, satın alma teklifleri sunuyor

Bu modern SUV, sürüş keyfini yeniden keşfetmeyi arzulayanlar için teknolojik mükemmelliği ve olağanüstü konforu bir araya getirmesinin yanı sıra iç mekanda sunduğu gelişmiş teknolojiler ve ayrıntılara gösterilen özenle, seyahat sanatına ve Fransız bilgi birikimine saygı duruşu olarak boy gösteriyor.

DS 7’de ayrıca tamamı otomatik şanzıman ile kombine edilen iki farklı güç seçeneği sunuluyor. DS 7, 130 HP’lik BlueHDi (Dizel) ile birlikte E-Tense 225 HP, E- Tense 300 HP 4×4 ve E-Tense 360 HP 4×4 şarj edilebilir hibrit güç üniteleriyle fütüristik zarafetini yola yansıtıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.