DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası gerçekleşti

DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası, İstanbul Golf Kulübü Riva MVK Golf sahasında gerçekleşti.

DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası gerçekleşti
Yayınlama: 31.05.2024
0
A+
A-

DS Automobiles, seyahat sanatını temsil eden modellerini golf severler ile buluşturduğu unutulmaz bir deneyime imza attı.

Markanın doğumundan itibaren elektrikli gelecek stratejisini kalbine yerleştiren, E-TENSE teknolojisiyle çevreci ve konforlu lüksün de öncüsü olan DS Automobiles’in Türkiye’de golf sporunun gelişimine büyük katkısı olan İstanbul Golf Kulübü ile birlikte ikinci defa düzenlediği turnuva, Riva MVK Golf sahasında gerçekleştirildi.

Toplam 161 sporcuya ev sahipliği yapan turnuva kapsamında ayrıca 27 minik sporcu da yarıştı. Ödül töreninde konuşan DS Automobiles Türkiye Genel Müdürü Selim Eskinazi, “DS Automobiles Türkiye olarak ikincisini düzenlediğimiz ve gelenekselleştirme yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası'nı İstanbul Golf Kulübü'ne mensup 161 sporcunın katılımıyla gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz. İstanbul GolfKulubü’nün yeni evinde düzenlediğimiz turnuvamızın Mustafa Koç Golf Sahası’nda gerçekleşen ilk marka turnuvası olması bizi ayrıca mutlu etti. Golf sporunun yeşil alan içindeki ruhunun E-TENSE şarj edilebilir hibrit otomobillerimizin çevreye duyarlı yaklaşımı ile uyumu bir defa daha perçinlenmiş oldu. Turnuva sırasında misafirlerimiz DS 4, DS 7 E- TENSE ve DS 9 E-TENSE otomobillerimizi uzmanlarından dinleyip, Riva'nın eşsiz doğasında test etme fırsatı yakaladılar. Buradan tekrar Istanbul Golf Kulübü’ne destekleri için teşekkür ederim.”dedi.

DS Automobiles’in modellerinin sergilendiği turnuvada konuklar, Türkiye’de E- TENSE teknolojisinin sunulduğu DS 4, DS 7 E-TENSE ve DS 9 E-TENSE modellerini yakından inceleme ve test sürüşleri gerçekleştirip Fransız lüksünü deneyimleme imkanı buldu. Ayrıca turnuva kapsamında gerçekleşen çekilişle birer kişiye DS 4, DS 7 E-TENSE ve DS 9 E-TENSE modeli ile ikişer hafta kullanım hakkı hediye edildi.

İş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası’nın ödül töreninde, turnuvada dereceye giren 32 sporcuya ödülleri Riva’daki MVK Golf Sahası’nda düzenlenen törenle takdim edildi.

DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası’nda Kadınlar Gross kategorisinde Evrim Çetin, A kategorisinde Elif Koraltan, B kategorisinde Evrim Çetin, Erkekler Gross ve B kategorisinde Bertan Gürkan, A kategorisinde Sinan Yaman, C kategorisinde Kaan Kirişçi, Junior kategorisinde Ali Ozan Oğuz, Minik Kızlar kategorisinde Defne Gönültaşı ve Minik Erkekler kategorisinde ise Ali Ashyrov birincilik kupasını kaldırdı.

DS Automobiles E-TENSE Golf Turnuvası gerçekleşti


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.