DMM’den “Türk bayrağı asılmadığı için kavga çıktı” iddialarına yanıt

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, “Fethiye’de bir mekanda milli maç sırasında Türk bayrağının asılmaması nedeniyle kavga çıktı ve bir vatandaş darbedildi” iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

DMM’den “Türk bayrağı asılmadığı için kavga çıktı” iddialarına yanıt
Yayınlama: 04.07.2024
0
A+
A-

DMM, “Fethiye’de bir mekanda milli maç sırasında Türk bayrağının asılmaması nedeniyle kavga çıktı ve bir vatandaş darbedildi” iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, iddia edilenin aksine bahse konu olayın bir mekanda Türk bayrağının asılıp asılmamasıyla herhangi bir ilgisi bulunmadığı belirtildi.

DMM'den yapılan açıklamada, “Yapılan incelemeler sonucunda bahse konu olayın 1 Temmuz 2024 günü 02.42 sıralarında Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana geldiği, dolayısıyla milli maçtan bir gün önce yaşandığı tespit edilmiştir. Olayda darbedilen şahsın ifadesinde, kavganın Türk bayrağı nedeniyle çıktığına dair herhangi bir beyanının bulunmadığı belirlenmiştir. Konuyla ilgili adli ve idari işlem başlatılmıştır. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik dezenformasyonlara itibar etmeyiniz.” bilgisi paylaşıldı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.