Diyarbakır’da, DTSO ve Koç-Yönder iş birliğiyle seminer düzenlendi

Diyarbakır, 18 Ekim (Hibya) – Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve Koç-Yönder iş birliği ile “Zengin Deneyim ve Kültür Birikiminin İş Dünyası ile Paylaşımı” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Diyarbakır’da, DTSO ve Koç-Yönder iş birliğiyle seminer düzenlendi
Yayınlama: 18.10.2024
1
A+
A-

Etkinlik, DTSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi ve iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan DTSO Meclis Başkanı Nevin İl, seminerin önemine vurgu yaparak, “Bugün düzenleyeceğimiz seminerde bizlere zaman ayıran Koç-Yönder Başkanı Davut Ökütçü ve dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Ülkemizin kalkınmasında büyük emekleri olan bir kesimi temsil ediyoruz. Sağlıklı bir işleyişle şirketlerin büyüme trendleri, gelişen yeni dünya düzeninde büyük önem kazanıyor. Bugün aramızda bu işlerin duayenleri var; onları dinlemek bizim için bir fırsattır” dedi.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya ise konuşmasında, Diyarbakır'ın NEET (Ne Eğitimde Ne İstihdamda) oranlarının Türkiye ortalamasının iki katı olduğunu belirtti. Kaya, “Koç-Yönder, Koç'ta uzun süre üst düzey yöneticilik yapmış yöneticilerin oluşturduğu bir dernektir. Bu konudaki deneyimlerinizi aktarmanız bizler için çok önemli. Bilgilendirme semineri, kentimizin sanayicisinin ve işletmelerinin gelişimi açısından kritik bir başlangıçtır” ifadelerini kullandı.

Seminere, DTSO Meclis Başkanı Nevin İl, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, İş Konseyi Başkanı Mustafa Vural, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Burç Baysal, İş Kadınları Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Ekingen ile birlikte Koç-Yönder Başkanı Adnan Ökütçü ve dernek yönetimi katıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.