Digital Turbine, Scope3 ile iş birliği yaparak çevre dostu mobil reklam çözümleri sunacak

Digital Turbine, Scope3 verileriyle güçlendirilmiş Çevre Dostu Medya Ürünleri oluşturarak markalar ve ajansların, düşük karbon ayak izi ile yüksek etkili mobil kampanyalar yürütmesini sağlayacak.

Digital Turbine, Scope3 ile iş birliği yaparak çevre dostu mobil reklam çözümleri sunacak
Yayınlama: 05.06.2024
0
A+
A-

İnteraktif reklamcılığı güçlendiren mobil reklam platformu Digital Turbine, Inc. (Nasdaq: APPS), medya ve reklamcılığı sistematik olarak karbondan arındırma misyonunda pazar lideri olan Scope3 ile işbirliği yaparak Scope3 verileriyle güçlendirilmiş yeni Çevre Dostu Mobil Reklam Çözümleri oluşturduğunu duyurdu. Scope3 ile çalışarak, Digital Turbine, CO2 emisyonlarının azaltılmasını hızlandırma ve BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin 13. hedefi doğrultusunda çevre dostu mobil reklamcılığa olan bağlılığını daha da ileriye taşıyacak. Ortaklık, markalar ve ajansların mobil reklam kampanyalarında karbon emisyonu azaltımını göz önünde bulundurmalarını sağlıyor. Digital Turbine bu uygulama ile, harcamaları yüksek emisyonlu envanterden uzaklaştırarak, kanal ve coğrafi bazlı optimizasyonlar ve analizlerle Çevre Dostu Medya Ürünleri oluşturacak. Mevcut ve gelecekteki Digital Turbine ortakları, kampanyaları için önceden hazırlanmış veya özel olarak seçilmiş uygulama listelerine ve özelleştirilmiş envanter listelerine erişim sağlayabilecek.  Aynı zamanda kampanya analizlerinde ortaya çıkan emisyon sonuçları da rapora dahil edilecek.

Digital Turbine, programatik reklam tedarik zincirinde yer alan büyük karbon ayak izine katkıda bulunan israf dolu adımlardan kaçınarak, ortak uygulamalarının yüzde 100'üyle doğrudan entegre oluyor. Scope3 verileri ayrıca dikkat çekici reklamların karbon emisyonlarını azaltabileceğini gösterdi ve bu da daha verimli ve çevre dostu bir reklam ortamı yaratıyor. Digital Turbine reklamları, dikkat ölçüm liderleri Lumen ve Amplified Intelligence tarafından yapılan çalışmalarda, reklamlarının ortalama olarak rakiplerinden 10 kat daha iyi performans gösterdiğini doğruladı.

“Öncelikle en popüler mobil uygulamalarla olan mevcut doğrudan entegrasyonlarımızı kullanarae şimdi de Scope3 verilerinin gücünü ekleyerek, çevre dostu olma fırsatını değerlendirme konusunda kararlıyız” dedi Digital Turbine Ülke Direktörü Yeşim Öztekin. “Scope3 ile olan ortaklığımız, küresel markaların emisyonlarını azaltmalarına ve mobilde daha çevre dostu, daha etkili kampanyalar yürütmelerine yardımcı olmak için envanterimizi özenle seçmemize yardımcı olacak.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.