DEVA Partili Esen, Çocuk Hareketi’ni ilk kez duyurdu

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında “Çocuk Hareketi” hakkında açıklama yaptı.

DEVA Partili Esen, Çocuk Hareketi’ni ilk kez duyurdu
Yayınlama: 16.08.2024
2
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen, planlanan “Çocuk Hareketi” projesi hakkında şunları söyledi:

“Türkiye’de çocukluğa yeniden bir bakış, çocukları “insan” olarak kabullenen, koruyan, geliştiren, yasaklamaktan öte yönlendiren, güçlendiren, yoksulluk ve yoksunluklara karşı, ihmal ve istismara karşı gerçek ve anlamlı politikalar üreten bir AĞ, bir Platform oluşturuyoruz. Planlamalarımız, zaman çizelgemiz tamamlandı, iş birliklerimizi genişletiyoruz. 20 Kasım Çocuk Hakları Günü’nde büyük bir lansman ile detayları kamuoyuna sunacağız.”

Türkiye'nin çocuklarına yatırım yapmak için kolları sıvadıklarını belirten Esen, “AKP veremediği hesapları kapata dursun, önümüze siyaseten, medya tarafından, bütçelerle istediği kadar ambargolar koysun, yayından çıkmış bir oku kimse durduramaz! Büyük lansman ve basın toplantısına dek sizlere bu konuda ara bilgilendirmeler yapacağım” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.