DEVA Partili Avşar: Esnafın yakasını bırakın

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, esnaf kredi faiz oranlarındaki artışı eleştirerek bu ekonominin müsebbibi kimse onlardan paranın alınması, esnafın yakasının bırakılması ve derhal bu karardan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.

DEVA Partili Avşar: Esnafın yakasını bırakın
Yayınlama: 21.05.2024
1
A+
A-

Esnafın sattığının yerine yenisini koyamaz, birikmiş borçlarını ödemekte zorlanırken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in esnafın geçmişte kullandığı hazine destekli kredilerin faiz oranlarını ikiye katlayıp kredileri güncellediğini ifade eden Avşar; “Şimdi esnaf bu krizde dükkanı zor çevirirken, bu artışı neyle ödeyecek? Siz, ekonomiyi esnafa verdiğiniz paranın faizini arttırarak mı toparlayacaksınız?” dedi.

Ticaretin ve sanayinin kenti Tekirdağ’da 50 bini aşkın esnaf adına iktidara soru yönelten Avşar “Bu kötü ekonominin sorumlusu siz olduğunuz halde faturasını da esnafımıza kesecekseniz, siz niye varsınız? Sayın Şimşek, ballı ihaleleri kim aldıysa, arka kapıdan dolarları kim sattıysa, kuru kim patlattıysa gidin parayı ondan isteyin. Esnafın yakasını bırakın.” şeklinde konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.