Dervişoğlu: Korgan’dan başlayan değişim iktidar yolculuğumuzu başlatacak

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Korgan Belediye Başkanlığı’na yapacağı ziyaret öncesi kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Dervişoğlu: Korgan’dan başlayan değişim iktidar yolculuğumuzu başlatacak
Yayınlama: 11.05.2024
2
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ordu’ya yaptığı ziyarette kendisine eşlik eden milletvekilleri ile genel başkan yardımcılarına teşekkürlerini iletti.

Dervişoğlu, “Korgan’da bir belediye kazanmışsak bunu çok önemsediğimi söylemek için geldim. Madem ki, Korgan’da belediye alıyoruz neden Türkiye’de iktidar olmayalım? Korganlılar’ın yaptığını, büyük Türk milletinin yapacağına inanıyorum. Korgan’dan başlayan, Ordu’dan başlayan bu değişimin tüm Türkiye’yi saracağına ve büyük bir iktidar yolculuğunu başlatacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Kullandığı siyaset dilinin; hakaret, husumet, hamaset içermeyeceğini söyleyen Dervişoğlu, “Türkiye’nin gerçeklerini konuşacağım. Çiftçi toprağa düşürdüğü terin karşılığını alamıyorsa, o terin sahibi olduğumuzu kimseye unutturmayacağım. Gençlerimiz geleceklerine dair umutlarını yitirmiş, vize kuyruklarında umut arıyorlarsa, o gençlere sahip çıkacağım. Dar ve sabit gelirlinin tencere kaynatamadığı ülkede, başka yapay tartışmaların gerçekleşmesine izin vermeyeceğim. Bunun sözünü veriyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.