Derneklerden Başkan Ünlüce’ye tebrik ziyareti

Alanyurtlular Derneği, Kızılelma Turan Derneği, Verem Savaş Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret etti.

Derneklerden Başkan Ünlüce’ye tebrik ziyareti
Yayınlama: 26.05.2024
0
A+
A-

Başkan Ünlüce ilk olarak Alanyurtlular Derneği Başkanı İbrahim Kartal ve Yönetim Kurulu üyelerini, Alanyurt Mahalle Muhtarı Zekeriya Taşpınar’ı makamında ağırladı.

Ünlüce, nazik ziyaret dolayısıyla Alanyurtlular Derneği'ne teşekkür etti. Dernek Başkanı İbrahim Kartal ve Alanyurt Mahalle Muhtarı Zekeriya Taşpınar Ünlüce'yi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ünlüce, 4 kilometrelik Alanyurt köy yolu çalışmalarının bayramdan sonra başlayacağının müjdesini verdi.

Ünlüce, daha sonra Verem Savaş Derneği Başkanı Özgür Evren Kırdemir ve yönetim kurulu üyelerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırladı. Kırdemir, Başkan Ünlüce'yi 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti. Ünlüce de yapılan ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek dayanışma içerisinde Eskişehir için çalışacaklarını ifade etti.

Bir diğer ziyarette ise Kızılelma Turan Derneği Başkanı Ahmet Hızlan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Ünlüce, nazik ziyaret dolayısıyla Kızılelma Turan Derneği'ne teşekkür etti. Hızlan, Ünlüce’yi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.