Depremden etkilenen ve ihtiyaç sahibi mimarlık öğrencilerine staj desteği

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD), afet bölgesindeki okulları önceliklendirerek hayata geçirdiği ‘İstanbulSMD Staj Programı’nı bu yıl Türkiye geneline açarak devam ettiriyor.

Depremden etkilenen ve ihtiyaç sahibi mimarlık öğrencilerine staj desteği
Yayınlama: 04.07.2024
2
A+
A-

İstanbulSMD Staj Programı, bu yıl Samet, Stoneline, ve VitrA firmalarının destekleriyle gerçekleşiyor. Programa katılan öğrencilerin konaklama ihtiyaçları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı’nın destekleriyle karşılanacak. Programı fon bulma gönüllüsü olarak ArchNetwork destekliyor.

Staj programında bu yıl Türkiye genelinden 19 ilden, 96 öğrenci, 43 İstanbulSMD üyesi ve programı destekleyen mimarlık ofisinde, 1 ay süreyle staj yapacak.

Program kapsamında ayrıca öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sağlamaya yönelik; İstanbul Bilgi Üniversitesi, Salt ve Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi iş birliğiyle etkinlikler ve geziler yer alıyor.

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, geçen yıl gerçekleşen depremlerin ardından, afet bölgesindeki okulları önceliklendirerek hayata geçirdiği İstanbulSMD Staj Programı’nı bu yıl Türkiye geneline açarak sürdürüyor

İstanbulSMD Başkanı Ali Hızıroğlu, “Derneğimiz kuruluş amaçları arasında yer alan ‘nitelikli çevrenin oluşmasında rol oynayacak’ genç meslektaşlarımızın geleceklerine katkıda bulunan, ‘toplumsal sosyal sorumluluğumuz’ gördüğümüz bu programı, üyelerimizden ve diğer tüm paydaşlarımızdan gelen olumlu görüşlerden aldığımız cesaretle kapsamını genişleterek devam ettiriyoruz.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.