Demokrat eyalet valileri Biden’ın arkasında

Washington, 4 Temmuz (Hibya) – Önde gelen bir grup Demokrat vali, Başkan’a yarıştan çekilmesi için baskılar artarken Çarşamba günü Joe Biden’a destek mesajları verdi.

Demokrat eyalet valileri Biden’ın arkasında
Yayınlama: 04.07.2024
2
A+
A-

Aralarında Minnesota'dan Tim Walz, Maryland'den Wes Moore, California'dan Gavin Newsom ve New York'tan Kathy Hochul'un da bulunduğu valiler, Biden ile Washington'da kapalı kapılar ardında bir toplantı düzenleyerek, sallantılı bir tartışma programının ardından partisine ve kamuoyuna işinin ehli olduğu konusunda güvence vermeye çalıştı.

Demokratların Biden'a desteğinde çatlaklar belirirken Biden “Ayrılmıyorum” dedi. Biden, partisinden 20'den fazla valiyle Beyaz Saray'da bir saatten fazla süreyle yüz yüze ve sanal olarak görüştü. Valiler daha sonra gazetecilere yaptıkları açıklamada görüşmenin “samimi” geçtiğini ve Biden'ın geçen haftaki münazara performansıyla ilgili endişelerini dile getirdiklerini söylediler.

Kasım ayında Donald Trump'ı yenmenin öncelik olduğunu yinelediler, ancak hala Biden'ın arkasında durduklarını ve onu adaylığını geri çekmeye çağıran diğer Demokratlara katılmadıklarını söylediler.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.