Davutoğlu’ndan İmamoğlu’na tebrik ziyareti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ikinci dönem aynı göreve seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

Davutoğlu’ndan İmamoğlu’na tebrik ziyareti
Yayınlama: 13.05.2024
2
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu. İmamoğlu, Davutoğlu ile birlikte GP Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Abdik ve GP İstanbul İl Başkanı Mehmet Kuğu’yu Emirgan Beyaz Köşk’teki makam odasında ağırladı.

İmamoğlu, Davutoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Siyaseti çok farklı yorumlayan halkımızın beklentisi ölçüsünde, bizim de siyaseti biraz farklı yorumlayarak, biraz daha yoğun bir biçimde halkçı bir diyaloğu, halkçı bir paylaşım, halkçı bir hizmet yönünü ele almamız gerekiyor.” dedi.

Davutoğlu’ndan İmamoğlu’na tebrik ziyareti

Yerelde böyle bir sorumluluklarının olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Umut ederiz toplumun her kesimine, her bireyine fayda veren, İstanbul'da çok güçlü bir yerel yönetim başarısını ortaya koyan dönem bizlere nasip olur. Bunu da başarmak bize nasip olur” diye konuştu.

Davutoğlu, bütün kamu hizmetlerinin büyük bir emanet olduğunu ifade ederek, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Kamu adına hizmet etmek, başlı başına halk nezdinde de hak nezdinde de önemli bir misyon. Türkiye'de en büyük emanet, İstanbul'dur bir bütün olarak ülkede. Ama tabii bir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak; o ağır bir sorumluluk. Siz, geçen dönemden itibaren İstanbul’u yönettiniz, halk da takdir etti; tekrar size, bu sefer çok daha güçlü bir destekle onu verdik.”

Davutoğlu’ndan İmamoğlu’na tebrik ziyareti


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.