DANET tescilli Afyon sucuğu ile mangal keyfinin püf noktaları

Yazın gelmesi, bahçe ve balkon sezonunun açılmasıyla birlikte akla ilk gelen etkinlik mangal olmaya başladı. DANET, mangal sezonunu coğrafi işaretli Afyon sucuğu ile şenlendiriyor. Mangaldan alınacak keyfi ve lezzeti artırmanın püf noktalarını paylaşan DANET, yüksek kalite standartları ve benzersiz tadıyla mangalda sucuk lezzetini doyumsuz kılıyor.

DANET tescilli Afyon sucuğu ile mangal keyfinin püf noktaları
Yayınlama: 04.07.2024
4
A+
A-

Et ve et ürünleri sektörünün köklü markası DANET, mangal sezonunu coğrafi işaretli Afyon Sucuğu ile şenlendiriyor. Mangaldan alınacak keyfi ve lezzeti artırmanın püf noktalarını paylaşan DANET, yüksek kalite standartlarıyla üretilen tescilli Afyon Sucuğu ile unutulmaz anların lezzetli vazgeçilmezi oluyor. Ödüllü Afyon Sucuğu, Afyonkarahisar'ın zengin kültürel mirasının bir parçası olarak özenle seçilmiş etlerden üretiliyor ve coğrafi işaret tesciliyle kalitesini kanıtlıyor. Glutensiz içeriğiyle de öne çıkan DANET Afyon Sucuğu, geleneksel lezzetin hayalini kuranlara güvenle tüketebilecekleri benzersiz bir sucuk keyfi sunuyor.

Etin uzmanından mangal tüyoları

Güvenilir Ürün Platformu Feed the Future Ödülleri'nde Coğrafi İşaretli Ürünler kategorisinde Birincilik Ödülü’ne layık görülen DANET Tescilli Afyon Sucuğu, mangal ustalarının en beğendiği lezzet seçenekleri arasında yer alıyor. Türkiye’nin 50 yıllık et uzmanı DANET’e göre mangalın ilk adımı, sucukları doğru şekilde dilimlemektir.  Parmak kalınlığında uzun ve düzgün dilimlenmiş sucuklar, daha iyi pişer ve lezzetini daha iyi korur. Sucukları mangala yerleştirmeden önce kömürlerin iyice kor haline gelmesi beklenmelidir; bu, sucuğun daha dengeli pişmesini destekler ve yüksek ateşin sucuğun dışını yakmasını önler. Sucuğun her iki yüzü kızarana kadar, direk ateşe temas ettirmeden yaklaşık 3-4 dakika pişirilerek içindeki lezzet ve sulu yapısı korunmalıdır. DANET Afyon Sucuğu, ideal baharat karışımına sahip olduğundan ekstra baharat eklemeye gerek kalmadan sucuğun doğal lezzeti tadılabilir. Son olarak, mangalda pişen sucukların yanında taze yeşillikler, domates ve biber gibi sebzelerle servis yaparak mangal sofraları zenginleştirilebilir.

DANET tescilli Afyon sucuğu ile mangal keyfinin püf noktaları

Yüzde 100 yerli DANET, mangalın yıldızı

Türkiye pazarındaki güçlü konumunun yanı sıra dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren DANET’in et şarküteri ürün portföyünde 80'in üzerinde lezzet seçeneği ve taze et ürünleri de yer alıyor. Tüketicilerine coğrafi işaretli Afyon Sucuk yanı sıra, taze et ürünleri, sucuk, pastırma, kavurma, jambon, sosis, salam ve füme ürünleriyle, hindi ve piliç ürün seçenekleri de sunan DANET, helal sertifikalı yerli üretimiyle tüketicinin en güvendiği markalar arasında yer alıyor.

#DANET #EtÜrünleri #EtŞarküteri #Mangal #CografiIsaretliSucuk #AfyonSucuğu #Sucuk #MangalinPufNoktalari

DANET Sosyal Medya Hesapları:

www.facebook.com/DanetLezzeti

www.instagram.com/danetlezzeti

https://twitter.com/danetlezzeti                                 

https://www.youtube.com/@danetlezzeti


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.