Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kamboçya Başbakan Yardımcısı Sophea ile görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kamboçya Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Uluslararası İlişkiler Bakanı Sok Chenda Sophea ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kamboçya Başbakan Yardımcısı Sophea ile görüştü
Yayınlama: 29.05.2024
2
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kamboçya Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Uluslararası İlişkiler Bakanı Sok Chenda Sophea ile gerçekleştirdiği görüşmede ikili işbirliğinin yanı sıra bölgesel ve küresel meseleleri değerlendirdiklerini ve 1 milyar dolar ticaret hacmi hedefi için yapılması gerekenleri ele aldıklarını ifade etti.

Bu yıl, Kamboçya Krallığı ile Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin 65'inci yılını kutlayacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Yılmaz, “65 yıldır ülkelerimiz arasında süregelen ikili ilişkilerimizin kültür ve turizm alanı başta olmak üzere diğer alanlarda da daha aktif bir şekilde artırılmasını önemsiyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bakan Sophea ve heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek  “Siyasi düzeyde süregelen yakın diyaloğun, parlamentolararası ve özel sektör temsilcilerimiz arasında artarak devam etmesini temenni ediyoruz.” açıklamasını yaptı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.